Tαξιδέψτε First Class με το Peugeot Traveller VIP

Γιώργος Βαρίνος
Tαξιδέψτε First Class με το Peugeot Traveller VIP
Το επιβατικό πουλμανάκι της Peugeot βασίζεται στο βαν Expert και είναι ο ιδανικός συνεργάτης μιας επιχείρησης για μετακινήσεις με απαράμιλλο στυλ, πολυτέλεια και μοναδική άνεση.

Σε μια χώρα με υψηλό τουρισμό, όπως η Ελλάδα, τα επιβατικά βαν χρησιμοποιούνται ευρέως από ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου. Για αυτό και η απόφαση της Peugeot να λανσάρει το εντυπωσιακό Traveller για VIP μετακινήσεις επιχειρηματιών, στελεχών και τουριστών υψηλού επιπέδου αποτελεί μία κίνηση ματ για την ελληνική αγορά. Το επιβατηγό βανάκι διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων, με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο και με τη διαρρύθμιση των καθισμάτων στο πολυτελές σαλόνι να γίνεται με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Με έξι, επτά, οκτώ ή εννέα θέσεις, κάθε υποψήφιος πελάτης, θα βρει το Traveller που τον ικανοποιεί απόλυτα! Η καμπίνα σε κάθε περίπτωση, είναι άνετη και πολυτελής και προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση των προνομιούχων επιβατών. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά η προσεγμένη ηχομόνωση μαζί με τη σωστή απορρόφηση των κραδασμών, ενώ τα καθίσματα με τις μεγάλες επιφάνειες αποδεικνύονται αναπαυτικά και βολεύουν κάθε σωματότυπο, κάτι όχι αυτονόητο σε αρκετά μοντέλα του ανταγωνισμού.

Η Peugeot επέλεξε ποιοτικά υλικά για την κατασκευή της καμπίνας του Traveller και δεν εντοπίσαμε κάποια εργονομική ατέλεια, που θα μπορούσε να δυσκολέψει την καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο. Εμείς απολαύσαμε την έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα των 2.0 λίτρων, με 180 ίππους και 400 Nm ροπή, που προσφέρει άφθονη δύναμη ακόμη και με πλήρες φορτίο. Συνδυαζόταν μάλιστα με ένα αυτόματο σασμάν έξι σχέσεων με ομαλότατες και γρήγορες αλλαγές, που ξεκουράζουν κατά την οδήγηση και ταυτόχρονα καθηλώνουν την κατανάλωση καυσίμου σε...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!