Για ψάρεμα με... Bentley!

Πέτρος Πιτσίνης
Η Bentayga είναι το SUV μοντέλο των Βρετανών και σε συνεργασία με τη Mulliner, παρουσίασαν μια ειδική έκδοση που απευθύνεται κυρίως σε... ψαράδες!

Τα SUV είναι αυτοκίνητα πολλών χρήσεων και ανταποκρίνονται σε διάφορα χόμπι, όπως το κυνήγι ή το ψάρεμα, ποιος όμως θα έκανε κάτι τέτοιο με μια Bentley; Ακόμη και η Bentayga, είναι πολύ... αριστοκρατική για τέτοια, όμως η φίρμα δεν κολλάει σε τέτοια στερεότυπα και παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του μοντέλου, που θα εξυπηρετεί τους ψαράδες!

Σε συνεργασία με τη Mulliner, πήρε το SUV της και το εξειδίκευσε λίγο παραπάνω, μεταμορφώνοντάς το σε ένα εργαλείο. Στο χώρο αποσκευών έχει τοποθετηθεί ειδική αδιάβροχη επένδυση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το νερό, ενώ συρτάρια για τη φύλαξη των εξαρτημάτων (δολώματα, πετονιά κλπ) είναι επίσης εκεί.

Κάτω από την εταζέρα βρίσκουμε και θήκες για τα καλάμια, οπότε μοιάζει να είναι μελετημένο σε κάθε λεπτομέρεια. Βέβαια, κοστίζει περισσότερο από 200.000€ και ο τυπικός ψαράς μάλλον δεν θα καταφέρει να γίνει κάτοχος ποτέ. Απευθύνεται λοιπόν στον τυπικό πελάτη της Bentley που το έχει σαν χόμπι, όμως ακόμη κι αυτός, δύσκολα θα χρησιμοποιούσε ένα τόσο ακριβό μοντέλο για αυτό το λόγο!