Προκάλεσε ατύχημα, ζήτησε και τα ρέστα (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ορισμένοι οδηγοί έχουν πολύ θράσος και αυτό το βιώνουμε καθημερινά. Αυτός όμως ξεπέρασε τα όρια.

Οδηγείς κανονικά στη λωρίδα σου και ξαφνικά, από το πουθενά, πετάγεται εμπρός σου ένα αυτοκίνητο, σε χτυπάει και… χάνει τον έλεγχο. Μάλλον δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς για το ποιος φταίει, στο τρικυμισμένο μυαλό ορισμένων ανθρώπων όμως, ακόμα και το προφανές παραλλάσσεται.

Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωση της σκηνής του video, όπου ο οδηγός του ημιφορτηγού εκτελεί μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, το πίσω μέρος του χτυπά το φορτηγό και χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει αρχικά στην μπαριέρα και στη συνέχεια στο δεξί πρανές του δρόμου.

Το ότι δεν χτύπησε κανένα άλλο αυτοκίνητο ήταν αποτέλεσμα καλής τύχης όλων, ωστόσο ο οδηγός του ημιφορτηγού, αντί να είναι ευτυχής που επιβίωσε, αμέσως ζήτησε τα ρέστα από τον οδηγό του φορτηγού στο οποίο μόνος του και εντελώς απρόκλητα χτύπησε.

Ο φορτηγατζής δείχνει την κάμερα που έχει καταγράψει τα πάντα στον θρασύ και εντελώς εκτός πραγματικότητας οδηγό -που ίσως απλά ψάχνει να μεταθέσει την ευθύνη παίζοντας το τελευταίο του χαρτί- διασώζοντας την κατάσταση και την προσωπική του ηρεμία. Διότι δείχνοντας το χειρότερο εαυτό του ο οδηγός του ημιφορτηγού, μπορεί να υποστήριζε ότι τον… κυνήγησε κιόλας.