Οι κλασικές Porsche θα φορούν σύγχρονα ελαστικά

Gazzetta team
Η Γερμανική εταιρεία εξελίσσει σε συνεργασία με την Pirelli έναν νέο τύπο ελαστικών, ο οποίος θα ταιριάζει με τα παλιότερα μοντέλα της και θα προσφέρει την τεχνολογία του σήμερα, με το ίδιο στυλ των παλαιών.

Οι κλασικές Porsche δεν παλιώνουν ποτέ και απλά προστίθενται χρόνια στην ηλικία τους, όπως συνηθίζεται να λέγεται, για αυτό και η εταιρεία φροντίζει ώστε να παρέχει στους λάτρεις των παλαιότερων μοντέλων της σύγχρονα ελαστικά.

Σε συνεργασία λοιπόν με την Pirelli, εξελίσσει έναν νέο τύπο ελαστικών που θα προσφέρει το αποδοτικότερο φρενάρισμα, τα μεγαλύτερα αποθέματα πρόσφυσης, την καλύτερη ποιότητα κύλισης και τα αυξημένα επίπεδα οικονομίας που συναντάμε στα σημερινά λάστιχα, όμως θα διατηρούν τη μοναδική εμφάνιση των παλαιότερων, χωρίς να χαλούν την ομοιομορφία του συνόλου!

Τα μοντέλα που θα καλυφθούν ξεκινούν την παραγωγή από το 1959 μέχρι και το 2005 και συγκεκριμένα, είναι τα εξής: 356 (B και C), 986 Boxster και οι 911 (G Model, 964, 993, 996). Επιπλέον, μερικοί τύποι ελαστικών είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και σε άλλα μοντέλα, όπως η 924, η 928, η 944 και η 968. Συνολικά, θα δούμε 161 καλοκαιρινά και 131 χειμερινά ελαστικά χάρη στην πρωτοβουλία της Porsche.