Mε στόφα ηγέτη το νέο Honda HR-V

Γιώργος Βαρίνος
Η Honda «οπλίζει» άλλη μια φορά με το νέο HR-V, καταφέρνοντας να φτιάξει μια πρόταση που μπορεί θεωρητικά να ανήκει στην κατηγορία των Crossover, όμως στην πράξη προσφέρει πολύ περισσότερα!

Περίπου 17 χρόνια πριν η Honda τάραξε τα νερά του ανταγωνισμού και λάνσαρε την πρώτη γενιά HR-V, το αυτοκίνητο δηλαδή που ίδρυσε την κατηγορία των crossover. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επαναφέρει η ιαπωνική μάρκα αυτό το όνομα στο προσκήνιο, με διαφορετικό τρόπο αλλά και χωρίς να έχει ξεχάσει την αρχική συνταγή. Μπορεί αυτή τη φορά να μην «παίζει» μόνο του όπως τότε, όμως έχει όλα τα απαραίτητα «όπλα» για να θέσει νέα στάνταρ!
Το HR-V κερδίζει το στοίχημα της πρώτης ματιάς, αφού έχει εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη. Το αμάξωμα είναι ψηλό και αρκετά φαρδύ, με έντονες γραμμές να διατρέχουν τα δύο πλαϊνά τμήματά του και εμπρός να θυμίζει τόσο το μεγαλύτερο CR-V, όσο και το Civic. Τα μεγάλα φωτιστικά σώματα και η διακριτική αεροτομή τραβάνε τα βλέμματα πίσω, ενώ η κουπέ γραμμή που ήθελε να του δώσει η Honda, τονίζεται και από τις... Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!