Ο «γερο...Χάμιλτον» και o «γκριζομάλλης» Ρόσμπεργκ

Πέτρος Πιτσίνης
Οι δύο πιλότοι της Mercedes σφάχτηκαν πάλι με το μπαμπάκι στην τελευταία κοινή Συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας ξεκάθαρα, πόσο αντιπαθούν ο ένας τον άλλον!

Ακόμη δεν ξεκίνησε η εφετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 και ο Λιούις Χάμιλτον με τον Νίκο Ρόσμπεργκ έβγαλαν ήδη τα μαχαίρια.

Οι δύο πιλότοι έδωσαν μία συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Mercedes, τη Στουτγκάρδη, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ο Χάμιλτον, ότι «μόλις μπήκα για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά στο αυτοκίνητο, δυσκολεύτηκα να χωθώ και πάλι μέσα». Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Γίνομαι πραγματικά μεγαλύτερος».

Ο Ρόσμπεργκ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ρώτησε ειρωνικά τον Χάμιλτον, «σε κουράζει περισσότερο, μήπως γερνάς»; Αμεση ήταν η απάντηση του Βρετανού στα λεγόμενα του Γερμανού οδηγού: «είδα γκρίζα μαλλιά σε εσένα. Και είσαι μόνον έξι μήνες νεότερος από εμένα, φιλαράκο».

Φαίνεται, ότι θα δούμε πολλές…ομορφιές μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ εφέτος κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου στην Αυστραλία. Αυτό δεν είναι βέβαια κακό, αφού ο ανταγωνισμός δίνει ενδιαφέρον στους αγώνες.