Στη Renault e.dams και τη νέα σεζόν οι Προστ, Μπουέμι

Νίκος Τσιώκος
Για λογαριασμό της Renault e.dams θα τρέχουν και τη νέα σεζόν στη Formula E οι Νικολά Προστ και Σεμπάστιαν Μπουέμι.

Το ίδιο οδηγικό δίδυμο θα διατηρήσει και τη νέα σεζόν στη Formula E η Renault e.dams. Η γαλλική ομάδα θα έχει στο τιμόνι και πάλι τους Νικολά Προστ και Σεμπάστιαν Μπουέμι, με τους οποίους πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο στο νεοσύστατο αυτό πρωτάθλημα. «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω με τη Renault e.dams για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν της Formula E.

Είναι σημαντικό να μείνεις στην ίδια ομάδα για να έχεις συνέχεια. Όλοι ξέρουν ο ένας τον άλλον καλά και είναι πιο εύκολο να δουλέψω μαζί με τα ίδια παιδιά και στο ίδιο περιβάλλον. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε φέτος, ειδικά με τον νέο κινητήρα από τη Renault», δήλωσε ο Προστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά με τα παιδιά στη Renault e.dams επειδή τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Η ομάδα είναι λίγο μεγαλύτερη από την περσινή χρονιά με τη Renault να είναι στο προσκήνιο. Μετά την απόδοσή μας στις δοκιμές, τα πράγματα φαίνονται καλά, αλλά είναι λίγο νωρίς να πω τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε», είπε, από τη μεριά του, ο Μπουέμι.