Το Fiesta βυθίστηκε, ο Τανάκ κολύμπησε (video)

Νίκος Τσιώκος
Το Fiesta βυθίστηκε, ο Τανάκ κολύμπησε (video)
Το Ford Fiesta RS του Οτ Τανάκ βυθίστηκε σε λίμνη, όμως ο Εσθονός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, όπως και ο συνοδηγός του, πριν γίνει αυτό.

Ατύχημα είχε ο Οτ Τανάκ κατά την τρίτη ειδική διαδρομή του Ράλι Μεξικό. Ο Εσθονός βγήκε εκτός δρόμου λόγω της πολλής σκόνης που υπήρχε σ' εκείνο το σημείο, όπου υπήρχε λίμνη. Το Ford Fiesta RS άρχισε να βυθίζεται, όμως ο οδηγός της M-Sport πρόλαβε να βγει από αυτό πριν εξαφανιστεί πλήρως από την επιφάνεια. Ο Τανάκ μαζί με τον συνοδηγό του δεν μπήκαν σε περαιτέρω... περιπέτειες και κολύμπησαν για να βγουν ξανά στην ξηρά.

Αμφότεροι επέστρεψαν στο ξενοδοχείο της ομάδας τους χωρίς να έχουν υποστεί κάτι το σοβαρό, πέραν του σοκ, με τον Τανάκ να επιβεβαιώνει μέσω του twitter του ότι είναι καλά στην υγεία του. «Και οι δύο είμαστε καλά τώρα, μετά από ένα καυτό ντους, ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματα στήριξης», έγραψε ο Εσθονός. Στο συμβάν αναφέρθηκε και ο Μάλκολμ Γουίλσον. «Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά είναι εντάξει.

Τους στείλαμε πίσω στο ξενοδοχείο. Προς το παρόν είναι πολύ σοκαρισμένοι για να μιλήσουν για ό,τι συνέβη. Υπάρχει τεράστια ανακούφιση στην ομάδα. Κανείς δεν ήξερε τι έγινε. Οι διοργανωτές έστειλε ένα ελικόπτερο να τους βρει, αλλά δεν μπορούσε να τους δει. Το επόμενο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι προσπαθήσουμε να επιδιορθώσουμε το αυτοκίνητο», ήταν τα λόγια του διευθυντή της M-Sport.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!