Ανανεώθηκε το Peugeot Partner [video]

Γιάννης Καλογερόπουλος
Στη επόμενη φάση της ζωής του περνάει το Peugeot Partner, με την επίσημη πρεμιέρα του να γίνεται στην έκθεση της Αλγερίας.

Η Peugeot ανανέωση το επαγγελματικό της μοντέλο και το έχει έτοιμο για την πρεμιέρα του που θα γίνει σε λίγες μέρες στην έκθεση της Αλγερία. Αισθητικά οι αλλαγές εστιάζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα τη νέα μάσκα και τα φώτα που διαθέτουν και λειτουργία ημέρας LED.

Επιπλέον, διαθέσιμο είναι και σε νέους χρωματισμούς, όπως επίσης και με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, οι οποίες όμως ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό. Όσον αφορά το εσωτερικό, υπάρχουν νέοι συνδυασμοί χρωμάτων και επενδύσεων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης VTi και diesel Blue HDi με απόδοση από 75 έως 120 ίππους. Στη νέα γενιά τους η κατανάλωση και η εκπομπή CO2 έχει μειωθεί κατά 15%, ενώ ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν και κιβώτια ταχυτήτων με πέντε και έξι σχέσεις ή το αυτόματο ETG6. Το Partner διατίθεται και σε ηλεκτρική έκδοση με 67 ίππους και αυτονομία που φτάνει τα 170 χιλιόμετρα.

Τέλος, μια οθόνη αφής επτά ιντσών με σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει MirrorLink, Bluetooth, USB, AUX, αναγνώριση φωνής και πλοήγηση, έρχεται να προστεθεί στα καλούδια του νέου Partner. Το Tepee συνδυάζεται και με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και κάμερα οπισθοπορείας έξτρα για όλα τις εκδόσεις εκτός της βασικής.

Η Peugeot θα συνεχίσει και στη νέα γενιά να προσφέρει το σύστημα Grip Control, το οποίο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες.