ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πολυθρόνα εκτός δρόμου

Πολυθρόνα εκτός δρόμου

Πολυθρόνα εκτός δρόμου

Το Der Ziesel είναι ένα όχημα εκτός δρόμου για ανθρώπους με αναπηρία στα κάτω άκρα. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκκεντρικό όχημα περιήγησης από όλους.

Πρέπει να ομολογήσουμε πως η ονομασία Der Ziesel δεν είναι και πολύ πετυχημένη καθώς στα γερμανικά σημαίνει ο σκίουρος και δεν θα λέγαμε πως είναι και πολύ εύηχη. Ντερ Ζισελ. Άντε πες το τωρα... Τέλος πάντων, το Der Ziesel είναι ένα ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου για ανθρώπους με αναπηρία. Μια off-road αναπηρική καρέκλα που σχεδιάστηκε για να δώσει αυτονομία και χαμόγελο στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για ένα αυστριακό προϊόν και εκτός για χρήση από ανθρώπυς με αναπηρία, προσφέρεται και για ειδικές χρήσεις, σε αποστολές έρευνας και διάσωσης, εξερεύνησης, ή μετακίνησης σε χιονισμένες περιοχές από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία από snowmobiles.
Το Der Ziesel προσφέρεται σε τρεις επιλογές ιπποδύναμης με 16, 
18,7, και 24 ίππους. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου των 24 ίππων,είναι 38 χλμ./ώρα μίλια ανά ώρα.

Ο αναβάτης δένεται στο όχημα σφιχτά, με ζώνη 6 σημείων και χειρίζεται το όχημα μέσω ενός joystick. Ο χειριστής μπορεί να «οδηγήσει» το ερπυστιοφόρο Der Ziesel αμέσως καθώς η καμπύλη εκμάθησης είναι εξαιρετικά μικρή, ωστόσο η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του αποκτάται σιγά-σιγά.

Το βασικό του μειονέκτημα βέβαια είναι η τιμή του. Το βασικό μοντέλο ξεκινά από 19.980και οι τιμές κυμαίνονται μέχρι και € 23.890 για την κορυφαία έκδοση.

Der Ziesel - Offroad