Bugatti Chiron πωλείται με «καπέλο» 500.000€

Πέτρος Πιτσίνης
Bugatti Chiron πωλείται με «καπέλο» 500.000€
Γιατί μια Bugatti Chiron που δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί, πωλείται από έμπορο προς 3.000.000€ αντί των 2.500.00€ που ζητάει ο κατασκευαστής;

Αν έχεις τέτοιες επαφές που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια Bugatti Chiron και ένα τέτοιο πορτοφόλι που μπορεί να αντέξει την προκαταβολή των 200.000€ για την παραγγελία της, τότε μπαίνεις στο μαγικό κόσμο του «χρηματιστηρίου των supercars». Στον οποίο ισχύουν οι κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης, που μπορούν να εκτοξεύσουν την τιμή ενός αυτοκινήτου πριν ακόμα αυτό κατασκευαστεί.

Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωση της συγκεκριμένης λευκής και γαλάζιας Chiron, η οποία (θα) ανήκει στη γερμανική εταιρεία εμπορίας πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων Auto Seredin.

Καθώς θα κατασκευαστούν μόνο 500 Chiron και ήδη οι περισσότερες είναι κλεισμένες, με το χρόνο αναμονής να ξεπερνάει το 2 χρόνια, ο προνοητικός επιχειρηματίας είπε να βγάλει μισό εκατομμυριάκι πουλώντας την Chiron που θα του παραδοθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Όποιος λοιπόν εκταμιεύσει 3.000.000€ προ φόρων ή 3.500.000 μετά φόρων στη Γερμανία, μπορεί να γίνει ο ευτυχής κάτοχος αυτής της Chiron, του ταχύτερου δηλαδή και ισχυρότερου αυτοκινήτου παραγωγής, με τελική ταχύτητα που φημολογείται στα 450 χλμ./ώρα και 1.500 ίππους ισχύος από τον W16 κινητήρα.

Με αυτό το «καπέλο», θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει στα σίγουρα το πιο ποθητό αυτοκίνητο του πλανήτη και μάλιστα σε αρκετά μικρότερο διάστημα από τα δύο χρόνια που θα περιμένουν όσοι το έχουν παραγγείλει ήδη.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Bugatti, μόλις 70 Chiron θα παραδοθούν μέσα στο 2017 στους ιδιοκτήτες τους, καθώς η παραγωγή ξεκίνησε στην αρχή του έτους και το πανάκριβο μοντέλο είναι ένα μηχανολογικό εργόχειρο. Φανταστείτε επομένως πόσο θα πρέπει να περιμένει ο ιδιοκτήτης της 500ής Chiron.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!