Έλληνας έκανε donuts και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στη Μελβούρνη (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Ένας 26χρονος ελληνικής καταγωγής έκανε donuts στο κέντρο της Μελβούρνης για να καταλήξει στους πεζούς και να σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων κι ένα μωρό.

Τον πανικό έσπειρε ένας 26χρονος στο κέντρο της Μελβούρνης. Αυτό όταν προτίμησε να κάνει donuts στον δρόμο Flinders Street Station πριν οδηγήσει μέσα στο πλήθος στην Bourk Street, όπου ο αριθμός του κόσμου εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.

Όπως ήταν λογικό, βέβαια, κάποια στιγμή κατέληξε πάνω στους πεζούς, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων κι ένα μωρό, και να τραυματίσει άλλους 25, τους οποίους έστειλε στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία φορώντας μόνο το εσώρουχό του και ταυτοποιήθηκε ότι ήταν ο ελληνικής καταγωγής Δημήτριους Γαργασούλας, ο οποίος οδηγήθηκε στο κρατητήριο και τώρα είναι στο νοσοκομείο υπό αστυνομική φρουρά. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η χώρα των καγκουρό έχει αρκετούς Έλληνες ομογενείς.

«Είδα το αυτοκίνητο στο μονοπάτι και είδα τους ανθρώπους στη γωνία να πετούν στον αέρα. Υπήρχαν τρία παραμορφωμένα σώματα στο έδαφος. Μπορούσα να δω ότι είχε πατήσει τους ανθρώπους στο μονοπάτι», δήλωσε μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω άνδρας έχει ιστορικό με ψυχολογικά προβλήματα υγείας, καθώς και προβλήματα με ναρκωτικά, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και ήταν έξω με εγγύηση, τη στιγμή που προκαλούν σοκ και τα ποστ στο προφίλ του στο facebook.