Λορένθο: «Ωραίος τρόπος να πω ευχαριστώ»

Νίκος Τσιώκος
Ο Χόρχε Λορένθο τόνισε ότι η νίκη του στη Βαλένθια ήταν ένας ωραίος τρόπος να πει ευχαριστώ στη Yamaha για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στο Moto GP.

Έχοντας ξοδέψει όλη την καριέρα του στο Moto GP με τη Yamaha ο Χόρχε Λορένθο είναι έτοιμος να αλλάξει... στρατόπεδο και να πάει στην Ducati για το 2017. Ο Ισπανός έκλεισε τον κύκλο του στην ιαπωνική ομάδα με νίκη και τόνισε πως ήταν ένας ωραίος τρόπος να πει ευχαριστώ στην ομάδα, με την οποία πανηγύρισε 44 νίκες και 3 τίτλους.

«Υπέφερα πολύ στους τελευταίους δέκα γύρους επειδή είχα μία διαφορά 5 δευτερολέπτων και μετά 4.5. Όταν είδα τον Μαρκ (Μάρκεζ) στο δεύτερο, ήξερα ότι θα δοκίμαζε τα πάντα και πως ήταν πολύ γρήγορος. Έπρεπε να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και πολύ ακριβής για να μη χάσω το πίσω, ειδικά στην τελευταία στροφή.

Ήμουν τυχερός που μπορούσα να πιέσω και να οδηγήσω καλά στους πρώτους γύρους. Είναι ένας ωραίος τρόπος να πω ευχαριστώ στη Yamaha, ένα τέλειο τριήμερο στη 250ή εκκίνηση, με την pole position και εν συνεχεία με τη νίκη», ήταν τα λόγια του, αφού ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο.