Η κακή μέρα του κλέφτη (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Η κακή μέρα του κλέφτη (video)
Μια προστατευτική μπαριέρα σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, έβαλε άδοξο τέλος στην καριέρα ενός κλέφτη, αλλά και στη Mercedes CLS που είχε απαλλοτριώσει νωρίτερα.

Ανακουφισμένοι πρέπει να ένιωσαν οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες, που για 64 ολόκληρα χιλιόμετρα κυνηγούσαν την κλεμμένη Mercedes CLS. Την οποία οδηγούσε σεσημασμένος διαρρήκτης με μεγάλη ταχύτητα, μέσω αυτοκινητοδρόμων προς την πόλη Σάντα Κλαρίτα.

Η Νέμεσις του κλέφτη ήρθε όταν προσπάθησε να κοροϊδέψει τους αστυνομικούς βγαίνοντας σε έξοδο του αυτοκινητοδρόμου. Δεν υπολόγισε όμως σωστά και αντί για το οδόστρωμα κέντραρε την προστατευτική μπαριέρα. Η οποία, για καλή του τύχη, καλυπτόταν από πλαστικά προστατευτικά με άμμο.

Το γεγονός αυτό και η εξαιρετική συμπεριφορά που επέδειξε η CLS στο τρακάρισμα του επέτρεψαν, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, να βγει σχεδόν αμέσως από το αυτοκίνητο, περικυκλωμένος όμως από πολλούς αστυνομικούς.

Όπως είναι φυσικό συνελήφθη αμέσως και θα έχει πλέον αρκετό χρόνο στη φυλακή να μακαρίζει τη γερμανική εταιρεία, για το επίπεδο της παθητικής ασφάλειας που προσφέρει στα μοντέλα της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!