Ρεκόρ «αγροτικών» στο Ring (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ρεκόρ «αγροτικών» στο Ring (video)
Τα 1.152 ημιφορτηγά Dodge RAM που έκαναν το γύρο του Νίρμπουργκρινγκ είναι σίγουρα μια ασυνήθιστη εικόνα, αλλά και νέο ρεκόρ Γκίνες.

Σε οποιαδήποτε πίστα, δεν είναι συνήθης η παρουσία ενός pick up. Πόσο δε μάλλον στο ιστορικό Νίρμπουργκρινγκ, όπου πραγματοποιούν τα ρεκόρ τους τα supercar όλου του κόσμου. Και αν ένα pick up είναι κάτι ασυνήθιστο, φανταστείτε τι αποτελούν 1.152 Dodge RAM.

Η συγκέντρωση των αμερικάνικων ημιφορτηγών πραγματοποιήθηκε από όλη την Ευρώπη και είναι η μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και στις ΗΠΑ, όπου είχε στο παρελθόν οργανωθεί κάτι αντίστοιχο, οι συμμετοχές δεν ξεπέρασαν στις μερικές εκατοντάδες. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μοντέλο δεν έχει εισαχθεί ποτέ επίσημα στην Ευρώπη. Όλα είναι είτε αυτοκίνητα Αμερικανών πολιτών που εργάζονται στην Ευρώπη, είτε «γκρίζες» εισαγωγές από ΗΠΑ.

Φυσικά η συνάθροιση αυτή καταγράφηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πρωτότυπη. Η ουρά των 1.152 RAM χρειάστηκε πάνω από 30 λεπτά για να ολοκληρώσει την «εκκίνηση», στην οποία φυσικά πρωτοστατούσαν τα αυτοκίνητα άμεσης επέμβασης της πίστας. Που δεν ήταν άλλα, από εντυπωσιακά σε χρωματισμό και εξοπλισμό Dodge RAM.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!