Vespa: Σε δύο χρωματισμούς η GTS 300 Super Racing Sixties

Κώστας Παστρίμας
Vespa: Σε δύο χρωματισμούς η GTS 300 Super Racing Sixties
Η Vespa GTS 300 Racing Sixties ακολουθεί το πνεύμα «gentlemen riders» της ιταλικής φίρμας.

Ανάμεσα στα μοντέλα της Vespa για το 2022 μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει κάποιος την σειρά Racing Sixties στην GTS 300 Super. Πρόκειται για μια Vespa η οποία ξεχειλίζει από φινέτσα με έντονα τα σημάδια του αγωνιστικού παρελθόντος της δεκαετίας του 1960. Η κομψότητα συναντάει την σπορ αισθητική και συνδυάζεται με ένα όχημα πόλης το οποίο έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον κόσμο των δύο τροχών.

Η σειρά Racing Sixties είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, την πράσινη Verde Bosco και την λευκή Bianco Innocenza. Στην περίπτωση του πράσινου χρωματισμού η GTS συνοδεύεται από κίτρινες πινελιές στη μάσκα και στα πλαϊνά πλαστικά του κινητήρα, ενώ στην περίπτωση του λευκού χρωματισμού συνδυάζεται με κόκκινες πινελιές στη μάσκα και στα πλαϊνά πλαστικά. Και στους δύο περιπτώσεις οι ζάντες είναι χρυσές για να τονιστεί ακόμα περισσότερο η αισθητική της δεκαετίας του 1960.

Vespa

Η Vespa GTS 300 Super Racing Sixties είναι εξοπλισμένη με ένα μονοκύλινδρο κινητήρα 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 23,8 ίππους και 26nm ροπής. Ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ οι αναρτήσεις πίσω είναι ρυθμιζόμενες. Τα φρένα είναι εφοδιασμένα με σύστημα ABS, ενώ η GTS διαθέτει και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης ASR.

Vespa

Η Vespa θέλει να αλλάξει σελίδα όσον αφορά τον τρόπο που τοποθετεί τα προϊόντα της, κάνοντας άνοιγμα στον χώρο της μόδας και του τρόπου ζωής. Οι συνεργασίες με τον Οίκο Christian Dior, με τον σχεδιαστή μόδας Σίν Γουόδερσπουν και πιο πρόσφατα με τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίπερ, δείχνουν πως η Vespa θέλει να γίνει εκτός από σύμβολο σύγχρονης αστικής μετακίνησης και σύμβολο μόδας, κουλτούρας και φινέτσας.

Οι Vespa GTS 300 Super Racing Sixties είναι διαθέσιμες στην τιμή των 5.590 ευρώ.

Η παρουσίαση των Racing Sixties.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!