Ο Ντάβιντε Μπρίβιο σε αποκλειστική συνέντευξη στο gMotion #82

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Ιταλός που μετά την επιτυχημένη καριέρα στο MotoGP μεταπήδησε στην F1 με την Alpine, μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Σεϊτανίδη.

Το όνομα Ντάβιντε Μπρίβιο είναι από τα πιο ένδοξα στη σύγχρονη ιστορία του MotoGP αλλά και από τα πλέον αινιγματικά στον κόσμο της Formula 1. Η ξαφνική μετάβαση του από τον κόσμο των δύο τροχών σε εκείνον των τεσσάρων για λογαριασμό της Alpine F1, προκάλεσε αίσθηση.

Ο Ιταλός δεν είχε την παραμικρή σχέση με το σπορ αλλά η διαχρονική επίδειξη ικανοτήτων ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από υπεύθυνος Τύπου ενός αναβάτη και στην πορεία καθοδήγησε 6 τίτλους οδηγών, ισάριθμους ομάδων και 4 κατασκευαστών, έπεισε τους τολμηρούς Γάλλους να τον στρατολογήσουν.

Γιατί; Διότι ξέρει πως να συσπειρώνει μία ομάδα, πως να δίνει κίνητρα, πως να διαχειρίζεται μεγάλους σταρ. Ο 57χρονος από το Λέκο μιλάει για όλα αυτά στην αποκλειστική συνέντευξή του στο gMotion #82.

Για την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, τις προκλήσεις που συνάντησε στα paddock της Formula 1, τη συνεργασία με τον Φερνάντο Αλόνσο αλλά και τις εμπειρίες του από τον σπουδαίο Βαλεντίνο Ρόσι!

Μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Ντάβιντε Μπρίβιο, πατώντας εδώ.

Φωτογραφίες: Alpine F1 Team