Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Hawkers European Talent Cup 2022

Κώστας Παστρίμας
Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Hawkers European Talent Cup 2022
Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο σημαντικό πρωτάθλημα της FIM.

Ο Βασίλης Παντελεάκης το 2022 θα αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλέτας, το Hawkers European Talent Cup με την ομάδα της Cardoso Racing. Ο ταλαντούχος Έλληνας αναβάτης αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV και κατάφερε να ολοκληρώσει τη χρονιά στην 7η θέση της βαθμολογίας ανάμεσα σε 35 αναβάτες.

Πολλοί μπορεί να μη γνωρίζεται το Hawkers European Talent Cup, ωστόσο πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα εκκολαπτόμενων πρωταθλητών στα Grand Prix. Ο θεσμός βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας FIM και είναι μέρος του προγράμματος της Dorna που ονομάζεται Road to MotoGP.

Talent Cup

Ο Παντελεάκης συμφώνησε με την έμπειρη ομάδα Cardoso Racing του πρώτη αναβάτη Grand Prix, Luis Cardoso. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είπε στην παρουσίαση του Έλληνα αναβάτη. «Στην ομάδα Cardoso Racing με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι ο Έλληνας αναβάτης Βασίλης Παντελεάκης θα είναι μέλος της ομάδας μας το 2022. Ο Βασίλης είναι ένα νεαρό ταλέντο με μεγάλο μέλλον στους αγώνες μοτοσικλέτας και μέσα από την ομάδα θα του δώσουμε την καλύτερη στήριξη για να πετύχει καλά αποτελέσματα στο HETC. Είναι μια υπέροχη κατηγορία όπου νεαροί αναβάτες από όλο τον κόσμο μάχονται σε υψηλό επίπεδο. Ο αναβάτης μας πιστεύω θα είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο και τον καλοσορίζουμε στην οικογένειά μας».

Talent Cup

Όπως και με τον Γιάννη Περιστερά ο οποίος θα αγωνιστεί το 2022 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300, έτσι και με τον Βασίλη Παντελεάκη θα παρακολουθήσουμε την πορεία του στη νέα χρονιά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο περσινός αγώνας στη Vallelunga του Παντελεάκη στο CIV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!