Formula 1: Ούτε σήμερα οι ανακοινώσεις της έρευνας για το Άμπου Ντάμπι

Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση της Κομισιόν της Formula 1 δεν ανακοίνωσε τίποτα σχετικά με την έρευνα της FIA για το GP Άμπου Ντάμπι του 2021.

Μηδαμινές εξελίξεις υπήρξαν στη συνεδρίαση της Κομισιόν της Formula 1 (F1 Commission) που συνεδρίασε στις 14 Φεβρουαρίου. Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε παρουσία του νέου Προέδρου της FIA Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ και αναμενόταν με αγωνία, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία θα παρουσίαζε τα ευρήματά της αναφορικά με τα όσα έγιναν στοv τελευταίο αγώνα του 2021.

Η FIA έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες έρευνα σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, καθώς το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις και η Mercedes είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να εφεσιβάλει το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος.

Όμως στην ανακοίνωση της FIA σχετικά με το συνέδριο της κομισιόν της Formula 1 δεν υπήρξε κάτι νεότερο. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρει.

«Ο πρόεδρος της FIA ηγήθηκε της λεπτομερούς συζήτησης για το GP Άμπου Ντάμπι του 2021. Προτάσεις από τα θέματα που έθιξε η Κομισιόν θα συμπεριληφθούν στην ανάλυση του Προέδρου και εκείνος θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες τις αλλαγές στη δομή της Formula 1 και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν».

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!