Suzuki: Αυτή είναι η τιμή του νέου GSX-S 1000GT

Suzuki: Αυτή είναι η τιμή του νέου GSX-S 1000GT
Στην Ελλάδα τα δύο κορυφαία μοντέλα της Suzuki με υψηλού επιπέδου τεχνολογία και 150 ίππους.

Στο τέλος του καλοκαιριού που μας πέρασε η Suzuki άναψε φωτιές στην κατηγορία των sport touring μοτοσικλετών παρουσιάζοντας την τουριστική έκδοση του GSX-S 1000. Μερικούς μήνες πριν μας είχε παρουσιάσει το εκρηκτικό γυμνό GSX-S 1000 με ισχυρό κινητήρα και πλούσια ηλεκτρικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το εκλεπτυσμένο GT.

Η έκδοση GT του GSX-S 1000 είναι σχεδιασμένη από την αρχή με νέα επιθετική μάσκα η οποία διαθέτει δύο φωτιστικά σώματα LED με τεχνολογία DRL. Η ζελατίνα είναι ψηλότερη και ρυθμιζόμενη, ενώ τα πλαϊνά φέρινγκ χαρακτηρίζονται από τις έντονες γωνίες και την προστασία από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης. Καινούριο και πιο αεροδυναμικό είναι το εμπρός φτερό, ενώ το ρεζερβουάρ παραμένει ίδιο με εκείνο του γυμνού GSX-S1000.

Suzuki GSX-S 1000GT

Ο κινητήρας του GSX-S 1000GT είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος σε σειρά των 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από ένα σύγχρονο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρονικό γκάζι (Ride-By-Wire), σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control), πέντε επιλογές οδήγησης, σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων για γρήγορο ανέβασμα και κατέβασμα σχέσεων, σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control) και έγχρωμη οθόνη αφής TFT 6.5 ιντσών.

Suzuki GSX-S 1000GT

Η Suzuki έχει δώσει μεγάλη έμφαση και στη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Το αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω της Kayaba με όλες τις ρυθμίσεις, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους 310mm εμπρός και τετραπίστονες δαγκάνες. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 226 κιλά, ενώ η Suzuki έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για να φέρεις την GSX-S1000GT στα μέτρα του.

Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς, στα αγωνιστικά της Suzuki MotoGP, σε μπλε και μαύρο. Η τιμή της τουριστική έκδοσης GT είναι στα 14.795 ευρώ, ενώ η γυμνή έκδοση GSX-S1000 είναι στα 13.495 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!