Ο πολυτάλαντος Σεμπαστιέν Λέμπ ξέρει κι από μοτοσικλέτες!

Ο πολυτάλαντος Σεμπαστιέν Λέμπ ξέρει κι από μοτοσικλέτες!
Ο θρύλος του WRC και των Ράλλυ ξεκινάει συνεργασία με την αμερικανική φίρμα μοτοσικλετών Indian Motorcycles.

Ο Σεμπαστιέν Λέμπ είναι αδιαμφισβήτητα ένας θρύλος των αγώνων αυτοκινήτου έχοντας κατακτήσει 80 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC), 9 τίτλους και βάθρα σε τρεις περιπτώσεις στον σκληρό αγώνα του Dakar. Πρόσφατα μάλιστα ο Γάλλος πολυπρωταθλητής κατάφερε να αφήσει τον κόσμο των motorsports άφωνο με την τεράστια νίκη του στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με το Ford Puma Hybrid Rally1 στα 47 του χρόνια!

Ο Λέμπ, όπως και άλλοι κορυφαίοι οδηγοί όπως οι Λιούις Χάμιλτον και Κίμι Ραικόνεν, έχουν ιδιαίτερη συμπάθια για τις μοτοσικλέτες και αν τους δοθεί η ευκαιρία δε λένε όχι σε μια συνεργασία με κάποιο εργοστάσιο. Είδαμε πρόσφατα τον Ραικόνεν να εμπλέκεται στην αγωνιστική ομάδα MX GP της Kawasaki, ενώ παλαιότερο ο Χάμιλτον είχε συνεργαστεί με την MV Agusta.

Indian Motorcycles

Ο Γάλλος ανακοίνωσε λοιπόν ότι ξεκινάει μια συνεργασία με την αμερικανική φίρμα Indian. Θα είναι πρεσβευτής της μάρκας και ήδη έχει στα χέρια του μια FTR R Carbon με την οποία απολαμβάνει τις βόλτες τους στην Αλσατία. Ο θρυλικός οδηγός δεν ξεχνάει ότι τα πρώτα του βήματα στους αγώνες τους έκανε σε πίστες motocross και enduro πριν μετακομίσει στους τέσσερις τροχούς και σαρώσει τίτλους και νίκες.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συνεργασία με την Indian", είπε ο 47χρονος Γάλλος. «Συνήθως είμαι περισσότερο χρόνο πίσω από ένα τιμόνι αυτοκινήτου, αλλά πάντα η εμπειρία οδήγησης της μοτοσικλέτας είναι διαφορετική. Μου αρέσει να οδηγώ όταν έχω την ευκαιρία, είτε είναι σε πίστα, είτε είναι στο δρόμο και η FTR έχει την ποιότητα να σε διασκεδάσει. Μαζί με τη μοτοσικλέτα, το πνεύμα και ο κόσμος της Indian Motorcycles έχει να κάνει με τη γνησιότητα και την ελευθερία και αυτό μου ταιριάζει».

Sebastien Loeb

Ο Σεμπαστιέν Λέμπ με τη νίκη του στο πρόσφατο Ράλλυ Μόντε Κάρλο στο WRC έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός που κατακτά νίκη στο πρωτάθλημα. Τον Γάλλο θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στο πρωτάθλημα Extreme E στην ομάδα του Χάμιλτον και πλέον θα τον βλέπουμε στις μεγάλες διοργανώσεις της Indian Motorcycles.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!