Ακόμα ένα νέο μοντέλο από την Indian για το 2022 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ακόμα ένα νέο μοντέλο από την Indian για το 2022 (vid)
Σημαντική ανανέωση για το Scout Rogue το οποίο αποκτά 19 ιντσών εμπρός τροχό.

Η Indian Motorcycles είχε πέρυσι αρκετές αναβαθμίσεις στα μοντέλα της, με αιχμή του δόρατος το καινούριο FTR 1200. Μαζί με το εντυπωσιακό naked μοντέλο, η Indian παρουσίασε επίσης τη νέα σειρά Chief με το επετειακό Super Chief και την Elite. Για το 2022 η αμερικανική φίρμα δεν έχασε χρόνο και προχώρησε στην ανανέωση της σειράς Scout Rogue.

Το νέο Scout Rogue βγαίνει σε δύο εκδόσεις, τη βασική και τη Sixty. Εκείνο που ξεχωρίζει αμέσως και στις δύο είναι η μικρή μάσκα εμπρός η οποία δίνει μια δυναμική εμφάνιση στο roadster της Indian. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο αρκετά ψηλά με τους καθρέπτες να βρίσκονται στο τέλος των grip. Πολύ όμορφα σχεδιασμένο είναι το κυρτό ρεζερβουάρ, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε ένα καλοσχεδιασμένο φτερό συνοδευόμενο με τις μεγάλες μαύρες εξατμίσεις.

Indian Scout Rogue

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 των 1.133 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 97,6Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 238 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 298mm εμπρός και έναν δίσκο 298mm πίσω.

Indian Scout Rogue

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Scout Rogue έχει 19 ιντσών εμπρός τροχό και 16 ιντσών πίσω, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED, το ίδιο και τα φλας. Στην περίπτωση της έκδοσης Sixty οι διαφορές είναι στον κινητήρα ο οποίος είναι μικρότερος στα 983 κ.εκ. με απόδοση 78 ίππους. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια με εξαίρεση το βάρος στα 236 κιλά, τους χρωματισμούς και το λογότυπο στο ρεζερβουάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!