H Ducati μπαίνει στον κόσμο του customizing

Κώστας Παστρίμας
H Ducati μπαίνει στον κόσμο του customizing
Η Ducati παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα εργοστασιακής βελτίωσης στα μοντέλα της.

Τα μοντέλα της Ducati ανέκαθεν είχαν ένα πολύ δυνατό στοιχείο που ήταν η σχεδίαση. Οι Ιταλοί σχεδιαστές πάντα είχαν να προσφέρουν κορυφαίας αισθητικής μοντέλα τα οποία όχι μόνο αγαπήθηκαν από τον κόσμο, αλλά έγιναν κομμάτι της μοτοσικλετιστικής ιστορίας.

ducati

Το εργοστάσιο του Μπόργκο Πανιγκάλε στήριζε ανέκαθεν τους ιδιώτες που ήθελαν να βάλουν τη δική τους πινελιά στις μοτοσικλέτες της Ducati και τώρα αποφάσισε να το κάνει πιο επαγγελματικά δημιουργώντας την ομάδα Unica. Το Ducati Unica είναι ένα πρόγραμμα customizing για εκείνους που θέλουν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική μοτοσικλέτα. Οι πελάτες της Ducati θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να συνεργαστούν με το σχεδιαστικό κέντρο της Ducati, το Centro Stile και να έχουν βοήθεια τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι όσο και στο τεχνικό κομμάτι.

ducati

Μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Centro Stile και να βιώσουν την εμπειρία του σχεδιασμού μιας Ducati από πρώτο χέρι. Το τμήμα Ducati Unica θα παρουσιάσει μια σειρά από πολύτιμα υλικά, ειδικά χρώματα, εξεζητημένα εξαρτήματα και εξαρτήματα του Ducati Performance προκειμένου να εξυπηρετήσει εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις μοτοσικλέτες τους.

ducati

Η Ducati Unica θα μπορεί κάθε χρόνο να δεχτεί περιορισμένο αριθμό συμμετοχών στο project, προκειμένου το κάθε μοντέλο να έχει την προσοχή που απαιτείται και το αποτέλεσμα να φτάνει τα υψηλά επίπεδα της μάρκας. Κάθε μοντέλο το οποίο αναλαμβάνει η ομάδα θα καταγράφεται, να βιντεοσκοπείται και φυσικά θα παίρνει πιστοποίηση μοναδικότητας για τον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!