Αχτύπητη η Ford στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Κώστας Παστρίμας
Αχτύπητη η Ford στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα
Η Ford έχει κερδίσει τους επαγγελματίες με την πλούσια γκάμα στα ελαφρά επαγγελματικά της μοντέλα.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ford βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Με την ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων LCV (Light Commercial Vehicles) η οποία αποτελείται από τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και Ranger η Ford γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το κοινό στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες.

ford

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Ford ήταν το Ranger, ενώ εντυπωσιακή ήταν η άνοδος της δημοτικότητας του Transit Custom που κατέγραψε αύξηση ταξινομήσεων κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα του 2020. Η αυξημένη ζήτηση για μοντέλα της Ford αύξησε το μερίδιο της εταιρείας στην κατηγορία στο 16% και πέρασε στην πρώτη θέση.

ford

Πολύ δυνατή εμφάνιση έκανε το 2021 το Transit Custom το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του κατά 49% σε σχέση με το 2020 και έγινε το best-seller επαγγελματικό van στην κατηγορία του 1 τόνου. Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

ford

Τα μοντέλα της Ford εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!