Η Ducati επεκτείνει τη δράση της σε Λονδίνο και Παρίσι

Κώστας Παστρίμας
Η Ducati επεκτείνει τη δράση της σε Λονδίνο και Παρίσι
Η Ducati εγκαινίασε νέα καταστήματα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το 2021 ήταν μια από τις πιο δυνατές χρονιές για την Ducati με την ιταλική φίρμα να εγκαινιάζει 84 νέες αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη η Ducati επίσης γνώρισε άνθιση με τη Μεγάλη Βρετανία να παρουσιάζει αύξηση στις πωλήσεις κατά 30% το 2021.

ducati

Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της Ducati να εγκαινιάσουν ένα νέο κατάστημα στο κέντρο του Λονδίνου. Το Ducati London βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Λονδίνου, στη στοά του σιδηροδρομικού σταθμού του Vauxhall. Οι φίλοι της ιταλικής μάρκας έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα πολυτελές περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κορυφαία ιταλική αισθητική. Στις εγκαταστάσεις ο επισκέπτης θα βρει όλη την γκάμα των μοτοσικλετών της Ducati όπως και όλα τα μοντέλα Scrambler.

ducati

Ιδιαίτερα κομμάτι του καταστήματος καταλαμβάνουν τα τμήματα ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ, ενώ στην κάθετη μονάδα μπορεί κάποιος να φροντίσει τη μοτοσικλέτα του σε τεχνικό επίπεδο. Ένα υπερσύγχρονο σέρβις στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων, με μια ομάδα εργοστασιακά εκπαιδευμένων τεχνικών προσφέρουν υπηρεσίες για συντήρηση, επισκευές και τοποθέτηση αξεσουάρ.

ducati

Η Ducati, εκτός από το Λονδίνο, είχε την τιμητική της και στο Παρίσι με μια πολύ ιδιαίτερη έκθεση. Στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας η Ducati είχε δημιουργήσει το πρώτο της pop-up κατάστημα το οποίο φιλοξενούσε μια έκθεση με θέμα το Multistrada V4. Η έκθεση ήταν για περιορισμένο χρόνο και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το κορυφαίο μοντέλο της Ducati, αλλά να βιώσουν και περιπέτειες, ταξίδια και εμπειρίες από κατόχους, δημοσιογράφους, αρχάριους και πρέσβεις της μάρκας από προσωπικές τους ιστορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!