Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα έχει άρωμα DS

 Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα έχει άρωμα DS
H DS Automobiles θα έχει αισθητή παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με τα αυτοκίνητά της να κλέβουν την παράσταση και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κόσμος της μόδας και της αυτοκίνησης συναντιούνται διασταυρώνουν τα μονοπάτια τους ανά καιρούς. Αυτό συμβαίνει τώρα και στη Γαλλία με το Paris Fashion Week. Η «δράση» ξεκίνησε με τα σόου αφιερωμένα στην ανδρική Mόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022-2023, την Τρίτη 18 και είχε διάρκεια έως την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Επιπλέον η εκδήλωση υψηλής ραπτικής πραγματοποιείται από τις 24 έως 27 Ιανουαρίου.

Στη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού η DS θα είναι επίσημος υποστηρικτής, με συνολικά 25 μοντέλα της να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή. Η μόδα επηρεάζει συνεχώς την αυτοκινητοβιομηχανία μέσω των νέων επινοήσεων, καθώς και με την προμήθεια νέων υλικών. Επιπλέον η DS ανακοίνωσε πως θα είναι και το 2023 επίσημος συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, μετά από υπογραφή συνεργασίας με την «Ομοσπονδία Υψηλής Ραπτικής και Μόδας» της Γαλλίας.

DS Paris Fashion Week

Η διευθύνουσα σύμβουλος DS Automobiles, Μπίατρις Φουσέρ, δήλωσε σχετικά: «Η φιλοδοξία της DS Automobiles είναι να ενσωματώσει τη γαλλική πολυτέλεια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της μάρκας, οι ομάδες μας εργάστηκαν πάνω στο “project” να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις με νέα υλικά, που να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με ότι υπάρχει σήμερα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η συνεργασία μας με την “Fédération de la Haute Couture et de la Mode” γύρω από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανοίγει νέους ορίζοντες και μας δίνει μια νέα ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους μόδας, όπως κάνουμε από την αρχή της διαδικασίας σχεδιασμού των προϊόντων μας».

Η DS Automobiles έχει ως στόχο τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη όλα της τα μοντέλα διαθέτουν υβριδικές εκδόσεις. Στο στόλο της διαθέτει το αμιγώς ηλεκτρικό DS3 Crossback E-Tense, το plug-in υβριδικό DS4 E-Tense, το DS7 Crossback E-Tense και το DS9 E-Tense.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!