Tο Auto Show της Νέας Υόρκης επιστρέφει

Κώστας Παστρίμας
Tο Auto Show της Νέας Υόρκης επιστρέφει
Τον Απρίλιο ανοίγει τις πύλες του το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης ύστερα από δύο χρόνια.

Το 2020 το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19, ενώ το 2021 όλα έδειχνα ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη καθώς τελευταία στιγμή ματαιώθηκε για μια ακόμα φορά. Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο αισιόδοξα για το 2022 καθώς όπως όλα δείχνουν θα έχουμε το σημαντικό γεγονός της αυτοκίνησης.

new york auto show

Στις 13 Απριλίου οι πύλες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης θα ανοίξουν μετά από δύο χρόνια απουσίας και θα φιλοξενήσουν πολλές εταιρίες και καινοτομίες από τον χώρο του αυτοκινήτου. Μοντέλα του 2022 και του 2023 θα είναι σε πρώτο πλάνο στον χώρο της έκθεσης με πολλά εργοστάσια ήδη να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το Σαλόνι θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Απριλίου και πολλά είναι τα γεγονότα τα οποία θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

new york auto show

Μια σημαντική προσθήκη στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης είναι η πίστα δοκιμών ηλεκτρικών μοντέλων με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα μοντέλα του μέλλοντος στην ηλεκτροκίνηση. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια νέα πτέρυγα, την Automotive Aftermarket Experience και την Micro Mobility Expo στην οποία θα παρουσιαστούν όλα τα νέα στις ηλεκτρικές μικρομετακινήσεις.

Ο Πρόεδρος της Έκθεσης της Νέας Υόρκης, Μαρκ Σάινμπεργκ, έδωσε το έναυσμα της επιστροφής της μεγάλης έκθεσης. «Επιστρέψαμε. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε βιώσει σημαντικές αλλαγές με νέα προϊόντα, τεχνολογίες και καινοτομίες και ανυπομονούμε να δείξουμε πάλι τα καλύτερα της βιομηχανίας στους αγοραστές αυτοκινήτου της περιοχής μας».

new york auto show

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλα εργοστάσια να απουσιάζουν. Ήδη η BMW, η Audi και η Mercedes δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να επιστρέψουν στις εκθέσεις στο άμεσο μέλλον και μένει να δούμε τι κρύβει το μέλλον για τα μεγάλα γεγονότα της αυτοκίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!