Πωλείται η Mercedes C63 του Μίκαελ Σουμάχερ

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Πωλείται η Mercedes C63 του Μίκαελ Σουμάχερ
Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου που ήταν στο γκαράζ ενός 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 είναι άκρως δελεαστικό.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στη Formula 1 το 2010 με την ομάδα της Mercedes-AMG Petronas. Η γερμανική φίρμα του προσέφερε ως υπηρεσιακό όχημα από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους μια Mercedes-Benz C63 AMG Estate του 2010 για καθημερινή χρήση. Το μοντέλο είναι σε χρώμα μαύρο και διαθέτει το μέγιστο δυνατό εξοπλισμό για μέγιστη άνεση. Μάλιστα ο Γερμανός πολυπρωταθλητής πλήρωσε από την τσέπη του όλα τα επιπλέον «καλούδια» αξίας 20.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο έμεινε στην κατοχή του μέχρι το 2011, καθώς πωλήθηκε σε έναν Ελβετό πολίτη που το κράτησε μέχρι το 2015. Έκτοτε η C63 AMG Estate πωλήθηκε σε έναν Γερμανό μηχανικό της Mercedes-Benz, o οποίος κράτησε το μοντέλο σε εξαιρετική κατάσταση.

Mercedes C63 AMG Estate Michael Schumacher

Το 2018 πέρασε στον τωρινό ιδιοκτήτη που με τη σειρά του αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο αυτοκίνητο. Για να το κάνει αυτό έπρεπε να περάσει ελέγχους TuV, κάτι που το έκανε με επιτυχία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρήση του αυτοκινήτου γινόταν μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Mercedes C63 AMG Estate Michael Schumacher

Η C63 AMG Estate βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι της Γαλλίας και την πώλησή της έχει αναλάβει η εταιρεία Bonhams. Συνολικά έχει διανύσει 151.894 χιλιόμετρα και πριν αλλάξει (ξανά) ιδιοκτήτη θα αλλάξει ελαστικά και θα περάσει από ειδικό έλεγχο της Mercedes-Benz.

Mercedes C63 AMG Estate Michael Schumacher

H τιμή πώλησής της υπολογίζεται πως θα κυμανθεί από τις 50.000 έως τις 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!