Λεμπ: Έκανε τούμπα μετά τη νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Λεμπ: Έκανε τούμπα μετά τη νίκη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο (vid)
Ο 47χρονος Σεμπαστιέν Λεμπ δεν έκανε επίδειξη μονάχα των ικανοτήτων του πίσω από το τιμόνι!

Ο Σεμπαστιέν Λεμπ άνοιξε σαμπάνιες και δεν αμέλησε να γιορτάσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο τη σπουδαία νίκη του στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο με το οποίο άνοιξε η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2022.

Μία νίκη δραματική, η οποία τον έχρισε ως τον μεγαλύτερο σε ηλικία οδηγό που πανηγυρίζει στις 50 σεζόν του WRC, μιας και κλείνει τα 48 στις 26 Φεβρουαρίου! Αλλά ο Αλσατός δεν περιορίστηκε σε αυτή.

Σεμπαστιέν Λεμπ

Αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ο οδηγός της M-Sport έκανε μία ακόμα επίδειξη ικανοτήτων που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αυτή τη φορά όχι πίσω από το τιμόνι!

Βλέπετε ο Λεμπ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό από τη γυμναστική. Ήταν τέσσερις φορές πρωταθλητής Αλσατίας, μία φορά της Νότιας Γαλλίας και σε εθνικό επίπεδο έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση. Ωστόσο, γρήγορα η προσοχή του στράφηκε στη μηχανολογία και την οδήγηση.

Κάπου εδώ μπαίνει το ρητό «μάθε τέχνη κι άστηνε» και ο Λεμπ τη θυμήθηκε την τέχνη κι ας μη πείνασε. Δείτε τον λοιπόν να κάνει μία ανάποδη τούμπα, ένα εντυπωσιακό back flip με το οποίο μας κάνει για πολλοστή φορά να ξεχάσουμε την ηλικία του!


Μία σύγκριση με τις τούμπες του μακρινού 2004, θα σας πείσει!

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!