Skoda Enyaq Coupe iV: Μία ανάσα πριν από την επίσημη αποκάλυψη

Στάθης Κοκκορόγιαννης
 Skoda Enyaq Coupe iV: Μία ανάσα πριν από την επίσημη αποκάλυψη
Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Skoda Enyaq Coupe iV πλησιάζει και η τσέχικη φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα σκίτσα του μοντέλου στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης.

Η Skoda Auto προχώρησε στο επόμενο στάδιο της αποκάλυψης του νέου Enyaq Coupe iV, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο τέλος του Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα δύο ψηφιακά σκίτσα του νέου μοντέλου από την περίοδο σχεδιασμού. Η coupe έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq iV έχει ανανεωμένη σχεδίαση και, χάρη στην βελτιωμένη αεροδυναμική της, διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από την έκδοση SUV.

Τα σκίτσα αποκαλύπτουν μία ελαφρά κεκλιμένη γραμμή οροφής, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται από ένα κάθετο απότομο τελείωμα. Επίσης, ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος καθώς και τα πλαϊνά μαρσπιέ, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Skoda Enyaq Coupe iV

Με το νέο Enyaq Coupe iV, η Skoda προσθέτει μία ξεχωριστή παρουσία στη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, που έχει εξελιχθεί ειδικά για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα του Volkswagen Group.

Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα, στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!