Πρώτη εμφάνιση στο Λας Βέγκας για το νέο Fiat 500

Κώστας Παστρίμας
Πρώτη εμφάνιση στο Λας Βέγκας για το νέο Fiat 500
Η Fiat παρουσίασε τη νέα σειρά 500 στην έκθεση τεχνολογίας CES στις ΗΠΑ.

Η σημαντική έκθεση CES (Consumer Electronics Show) πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Πρόκειται για μια έκθεση με θέμα τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τεχνολογίες από όλο τον κόσμο η οποία προσελκύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου για να επιδείξουν κάθε καινοτομία του μέλλοντος.

fiat 500

Η Stellantis βρίσκεται στην έκθεση και στον τομέα εξηλεκτρισμού παρουσιάζει στο κοινό τη νέα σειρά Fiat 500 3+1 και 500 RED. Η ιταλική φίρμα έχει μπει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και το 500 αποτελεί ορόσημο για τη νέα εποχή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων. Το νέο Fiat 500 προσφέρει σημαντικές επιδόσεις με αυτονομία 320 χιλιόμετρα, γρήγορη φόρτιση και εύκολη χρήση όλων των τεχνολογιών. Μάλιστα στο μοντέλο του 2022 το 500 είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 που είναι συμβατό με δίκτυα 5G.

fiat 500

Στην έκθεση του Λας Βέγκας η έκδοση που κλέβει την παράσταση είναι η 3+1. Πρόκειται για το μοντέλο με την καινοτόμα 2η πόρτα δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο αυτοκίνητο χωρίς καμία μεταβολή στις διαστάσεις και την ακαμψία του αμαξώματος. Η έκδοση cabrio είναι πολύ ελκυστική, ενώ η έκδοση RED έχει κερδίσει το κοινό με την διαφορετική φιλοσοφία του.

fiat 500

Το 500 RED είναι αφιερωμένο στον φιλανθρωπικό οργανισμό τον οποίο ίδρυσαν οι Μπόνο και Μπόμπι Σράιβερ με στόχο να καταπολεμήσουν την πανδημία. Η Fiat, μαζί με τις Jeep και RAM έχει δεσμευθεί να ενισχύσει τον οργανισμό με περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο 500 RED αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή αυτής της προσπάθειας και στις Η.Π.Α.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!