Έβαψε μπλε την Ducati Superleggera των 90.000 ευρώ για να ταιριάζει με τη Lamborghini του (vid)

Κώστας Παστρίμας
Έβαψε μπλε την Ducati Superleggera των 90.000 ευρώ για να ταιριάζει με τη Lamborghini του (vid)
Για τα μάτια μιας Lamborghini Aventador SVJ γεννήθηκε η Ducati Superleggera V4J

Τις περισσότερες φορές, όταν επεμβαίνεις σε μια γνήσια, παραδοσιακή μοτοσικλέτα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να αλλάξεις το DNA της. Αυτό συνέβη όταν ένας πλούσιος Αμερικανός αποφάσισε να προσθέσει στο γκαράζ του την εξωτική Ducati Superleggera V4. Το περίεργο δεν είναι ότι πήρε τη μοτοσικλέτα των 90.000€, αλλά το γεγονός ότι μόλις την αγόρασε την έβαψε μπλε!

Στο γκαράζ του υπήρχε ήδη μια μπλε Lamborghini Aventador SVJ κάτι που δεν ταίριαζε με την κατακόκκινη Ducati. Επειδή δεν ήθελε να αλλάξει το χρώμα της Lambo, αποφάσισε να πάει στην πιο απλή λύση και να αλλάξει την Superleggera. Το αποτέλεσμα σε πρώτη φάση σίγουρα δεν είναι αυτό που έχει συνηθίσει κάποιος, ιδιαίτερα ένας φανατικός του ιταλικού εργοστασίου, ωστόσο αν προσέξεις καλύτερα την Superleggera θα σε εντυπωσιάσει.

ducati

Το έντονο μπλε είναι πολύ εκλεπτυσμένο, ενώ οι κίτρινες πινελιές στους τροχούς και τη σέλα με τις μαύρες αντιθέσεις είναι πραγματικά όμορφες. Η σέλα έχει κίτρινη ραφή που δημιουργεί ένα χαρακτηριστικό "Υ", ενώ και οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες σε κίτρινο χρώμα. Το τελικό σχέδιο της Superleggera δικαιώνει τον Αμερικανό συλλέκτη ο οποίος μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα δύο ιταλικά μοντέλα απερίσπαστος. Όσο για την ονομασία της; Πλέον το μοντέλο ονομάζεται Superleggera V4J.

Η Ducati Superleggera V4 είναι ότι πιο κοντά σε μοτοσικλέτα MotoGP μπορεί να αγοράσει κανείς. Πρόκειται για ένα μοντέλο βασισμένο στην Panigale V4R, το οποίο διαθέτει κινητήρα απόδοσης 235 ίππων και βάρος της τάξης των 152 κιλών! Μόλις 500 μοτοσικλέτες κατασκευάστηκαν και το κόστος κάθε μιας είναι 90.000€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!