H Mercedes G-Class είναι το κόκκινο χάπι του «The Matrix Revelations»

H Mercedes G-Class είναι το κόκκινο χάπι του «The Matrix Revelations»
Στην πρεμιέρα της ταινίας «The Matrix Revelations» έκλεψε την παράσταση η Mercedes G-Class που βρισκόταν μέσα σε ένα τεράστιο μπαλόνι που αντικατόπτριζε το διάσημο κόκκινο χάπι από τη σειρά ταινιών.

Στις 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας «The Matrix Revelations» στο Castro Theatre του Σαν Φραντσίσκο στις ΗΠΑ. Εκεί βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της, Κιάνου Ριβς, Κάρι-Αν Μος, Τζέσικα Χένγουικ και όχι μόνο, και δίπλα τους ήταν μια Mercedes G-Class μέσα σε ένα τεράστιο μπαλόνι. Το χρώμα του ήταν κόκκινο και είχε το σχήμα χαπιού, όπως αυτό της διάσημης ταινίας.

To μπαλόνι αυτό που μέσα βρίσκονταν η Mercedes G 63, έχει ύψος 3,5 μέτρα, 12 μέτρα μήκος και είχε πλάτος 4 μέτρα. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, το μοντέλο της γερμανικής φίρμας κάνει την εμφάνισή του και είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών σε σκηνές δράσης.

Matrix Mercedes

Ο CEO τους τμήματος Mercedes-Benz G και υπεύθυνος του τμήματος off-rad της φίρμας, Δρ. Έμεριχ Σίλερ δήλωσε: «H G-Class και το κόκκινο χάπι ταιριάζουν αρκετά μαζί. Αμφότερα αντπροσωπεύουν την ελευθερία και την ατομικότητα. Για το λόγο αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε τη Warner Bros με την παγκόσμια πρεμιέρα του «The Matrix Revelations». Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική στις δραστηριότητές μας. Η Mercedes έχει πλούσια ιστορία ως συνεργάτης στην βιομηχανία ταινιών σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μια στενή συνεργασία με τη Warner Bros εδώ και περίπου 20 χρόνια, επειδή μέσω της ταινίας επιτρέπει την εμφάνιση των μοντέλων μας σε υψηλό βαθμό και αυτό υλοποιείται με έναν πολύ συναισθηματικό τρόπο. Επίσης απαθανατίζεται σε κάποιο βαθμό».

Η ταινία «The Matrix Revelations» θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας από τις 23 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!