Η Nissan προσφέρει την υπηρεσία e-Ραντεβού

Κώστας Παστρίμας
Η Nissan προσφέρει την υπηρεσία e-Ραντεβού
Μέσα από το smartphone πλέον θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού για σέρβις στο Nissan σας.

Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε στο συνεργείο ή να περιμένετε στην αναμονή του τηλεφωνικού κέντρου για να κλείσετε ραντεβού για σέρβις στο αυτοκίνητό σας; Πλέον η Nissan σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού σας διαδικτυακά με πολύ απλές κινήσεις.

nissan

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα www.nissan.gr όπου θα βρείτε την ειδική σελίδα για τα ραντεβού για σέρβις. Με μερικά κλικ θα απολαύσετε την κορυφαία εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών της Nissan.

Μόλις επισκεφτείτε τη σελίδα ραντεβού e-rantevou.nissan.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την ημερομηνία, την ώρα και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan που σας βολεύει για να κλείσετε ραντεβού για σέρβις του αυτοκινήτου σας. Το σύστημα θα σας ενημερώσει έγκαιρα για την πρόοδο του αιτήματός σας.

nissan

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να την ολοκληρώσετε και μέσω του smartphone σας για να έχετε την ελευθερία να κλείσετε το ραντεβού σας όπου και αν βρίσκεστε, ότι ώρα και αν είναι. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nissan.gr και κλείστε τώρα το ραντεβού σας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!