Dacia Spring: Βραβεύτηκε ως το Ευρωπαϊκό Bet Buy Car

Dacia Spring: Βραβεύτηκε ως το Ευρωπαϊκό Bet Buy Car

Dacia Spring: Βραβεύτηκε ως το Ευρωπαϊκό Bet Buy Car
Το νέο Dacia Spring κέρδισε έναν ιδιαίτερο τίτλο, καθώς αναδείχθηκε το Ευρωπαϊκό Best Buy Car της χρονιάς 2022 από το θεσμό Autobest.

Τα βραβεία Autobest διεξήχθησαν για το 2021 και ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές στην αυτοκίνηση. Η κριτική επιτροπή του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού Autobest, που αποτελείται από 32 δημοσιογράφους από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, ανέδειξε το Dacia Spring ως το Ευρωπαϊκό Best Buy Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022. Επικρατώντας άνετα του ανταγωνισμού, η κριτική επιτροπή επέλεξε το Dacia Spring, όχι απλά ως το καλύτερο, αλλά και ως το πιο συμφέρον αυτοκίνητο ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Μάλιστα δεν είναι απλά μια σπουδαία πρωτιά για την Dacia, καθώς ο θεσμός του Autobest, στα 21 χρόνια παρουσίας του, αναδεικνύει για πρώτη φορά νικητή ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έχοντας λανσαριστεί στα τέλη Μαρτίου 2021, το Dacia Spring έχει καταγράψει περισσότερες από 43.000 παραγγελίες.

Dacia Spring

Κάτω από το συμπαγές, SUV αμάξωμά του κρύβεται ένα εσωτερικό για 4 επιβάτες και ο ηλεκτροκινητήρας, εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 305 χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP).

Dacia Spring

Ο CEO της Dacia και της Lada, Ντένις Λε Βοτ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε το βραβείο AUTOBEST 2022. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την προσήλωση της Dacia στο να προσφέρει πάντα στους πελάτες της όλα όσα έχουν πραγματικό νόημα για αυτούς. Απλό και προσιτό σε όλους, το Spring είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή του θεσμού Autobest που μας ωθεί να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!