Η Voge παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα για το 2022

Κώστας Παστρίμας
Η Voge παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα για το 2022
Στο Μιλάνο η Voge παρουσίασε τρεις καινούριες μοτοσικλέτες και το πρώτο της scooter.

Στη μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του πλανήτη, την EICMA 2021, η Voge παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα, ανάμεσά τους και το πρώτο scooter στην ιστορία της! Τα νέα 350AC, 500AC, 300 Rally και SR4 ήρθαν για να καλύψουν τα όποια κενά στην γκάμα της φίρμας δίνοντας μεγάλη ποικιλία μοντέλων στους αγοραστές.

Το σημαντικότερο ίσως μοντέλο της νέας γκάμας είναι το πρώτο scooter της εταιρείας, το SR4. Πρόκειται για ένα scooter στην κατηγορία GT το οποίο εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, διαθέτει και πολύ σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την BMW, έχει χωρητικότητα 350 κ.εκ. και αποδίδει 28,5 ίππους. Το scooter συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ψεκασμού για βελούδινη λειτουργία και δυναμικά χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις και φρένα.

voge

Το SR4 έχει και μια καινοτομία πάνω του. Είναι εξοπλισμένο με κάμερα στο εμπρός μέρος της μάσκας η οποία καταγράφει την πορεία σας με σύστημα αποθήκευσης μέσα κάρτας SD. Το scooter ακόμα διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οθόνη TFT 7 ιντσών και συνδεσιμότητα με Smartphone.

voge

Στα νέο ρετρό μοντέλα της η Voge πρόσθεσε δύο νέες εκδόσεις που είναι το 350AC και 500AC. Το πρώτο χρησιμοποιεί δικύλινδρο κινητήρα 350 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 38 ίππους και είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με ιαπωνικό εργοστάσιο. Καινούριος επίσης είναι ο ψεκασμός της Bosch, ενώ στον εξοπλισμό συναντάμε νέα έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Στην περίπτωση του 500AC το κλασικό μοντέλο φέρει δικύλινδρο κινητήρα 500 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους. Νέος είναι ο μονόδρομος συμπλέκτης ολίσθησης, ενώ τα περιφερειακά είναι κορυφαία με αναρτήσεις της KYB, φρένα της Nissin και ψεκασμό της Bosch.

voge

Η Voge αναζητά και την είσοδό της σε μια νέα κατηγορία για εκείνη που είναι τα μικρά adventure μοντέλα. Το 300 Rally είναι μια On-Off μοτοσυκλέτα με δυναμικά χαρακτηριστικά. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος με απόδοση 29 ίππους, ενώ οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις για εύκολη πρόσβαση στο χώμα.

voge

Τα τέσσερα αυτά μοντέλα, έρχονται να προστεθούν στα ήδη ανακοινωμένα 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα γκάμα για την Voge το 2022.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ στο Spotify

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!