Formula 1: Η αγκαλιά της μαμάς… (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Η αγκαλιά της μαμάς… (vid)
Ο Λάντο Νόρις πρωταγωνίστησε εντός αλλά και εκτός πίστας στο Άμπου Ντάμπι.

Μπορεί Μαξ Φερστάπεν και Λούις Χάμιλτον να βρίσκονται στο προσκήνιο λόγω της σπουδαίας μάχης τους με φόντο το θρόνο του πρωταθλητή για το 2021, ωστόσο στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Λάντο Νόρις!

Ο οδηγός της McLaren σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και θα βρεθεί στη δεύτερη σειρά του grid, πίσω από τους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος. Ήταν μάλιστα το καλύτερό του πλασάρισμα από τον αγώνα της Μόντσα, όπου η βρετανική ομάδα είχε κάνει το 1-2.

Προφανώς ήταν περιχαρής με όσα έκανε εντός πίστας αλλά δεν ήταν μόνο αυτός χαρούμενος – στη Γιας Μαρίνα είναι και οι γονείς του, που βρέθηκαν δίπλα στο χώρο στάθμευσης των μονοθεσίων των τριών πρώτων.

Αμήχανα ο 22χρονος, κρύφτηκε στην αγκαλιά της φουσκωμένης από περηφάνια μητέρας του, Σίσκα, η οποία προέρχεται από τη Φλάνδρα του Βελγίου. Κι έπειτα, δέχθηκε τα συγχαρητήρια κι από τον πατέρα του, Άνταμ, που είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Μπρίστολ και… Νο501 στη λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων στην Αγγλία.

Ο Νόρις θα εκκινήσει αύριο το 60ο Grand Prix του στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Έχει πανηγυρίσει μία pole position, έχει σημειώσει 3 φορές τον ταχύτερο γύρο, έχει ανέβει 5 φορές στο βάθρο και έχει κερδίσει συνολικά 300 βαθμούς. Βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με 154 πόντους στο ενεργητικό του.

Φωτογραφία: McLaren Racing

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!