Το Husky ADV είναι το νέο scooter περιπέτειας της SYM

Κώστας Παστρίμας
Το Husky ADV είναι το νέο scooter περιπέτειας της SYM
Η SYM παρουσίασε στο Μιλάνο το δικό της crossover scooter με όμορφο σχεδιασμό και κινητήρα 150 κ.εκ.

Η κατηγορία των crossover scooter δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο χρόνο καθώς πολλά είναι τα εργοστάσια που προχωράνε στην κατασκευή μοντέλων αυτής της κατηγορίας. Μετά λοιπόν από την Honda με το ADV 350 και της Kymco με το DT X360, σειρά πήρε η SYM να παρουσιάσει το δικό της Husky ADV.

sym

Το νέο scooter της ταϊβανέζικης φίρμας έχει στόχο σε πρώτη φάση να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό που έφερε το Honda ADV 150 στις αγορές της Ασίας. Ωστόσο, ο ερχομός στην Ευρώπη ήταν αναπόφευκτος καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία συνεχώς ανθίζει με την SYM να φέρνει το νέο της scooter με μεγάλες προσδοκίες. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην EICMA στο Μιλάνο και ξεχώρισε αμέσως από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

sym

Ο κινητήρας του Husky ADV είναι ένας μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 150 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,6 ίππους και 14,5Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται από ψεκασμό, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Ενδιαφέρον έχει η διάταξη των αναρτήσεων καθώς στο πίσω μέρος συναντάμε ένα μονό αμορτισέρ το οποίο εδράζεται σε ένα ενισχυμένο ψαλίδι. Οι διαδρομές είναι αρκετά μεγάλες τόσο πίσω όσο και στο εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι. Τα ελαστικά είναι διπλής χρήσης, ενώ στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός και ένα πίσω με ABS.

sym

Στον εξοπλισμό, το νέο SYM Husky ADV διαθέτει LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω με φώτα ημέρας DRL, έγχρωμη οθόνη TFT για πλήρη ενημέρωση και δυνατότητα συνδεσιμότητας, ενώ ο φωτισμός της προσαρμόζεται αυτόματα. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών, ενώ εντυπωσιακή είναι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ η οποία φτάνει τα 15 λίτρα και χαρίζει τεράστια αυτονομία στο scooter. Μέσα στο 2022 θα δούμε και στη χώρα μας το νέο Husky ADV 150.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!