Αποστολή στη Σαουδική Αραβία: Track Walk στην πίστα της Τζέντα (vid)

Αποστολή στη Σαουδική Αραβία: Track Walk στην πίστα της Τζέντα (vid)
Ο Πάνος Σεϊτανίδης ταξίδεψε στην Αραβική χώρα και μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο γράφεται ιστορία καθώς για πρώτη φορά, η Formula 1 αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, την 75η κατά χώρα που υποδέχεται τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου στα 72 χρόνια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Με την αγωνιστική διαδρομή να απλώνεται στη μαγευτική corniche της Τζέντα, στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας. Τι θα λέγατε όμως να μάθετε τα μυστικά της και να κάνετε μία βόλτα σε αυτή;

Το Gazzetta ταξίδεψε στη Τζέντα με αρωγό τη Gulf Air και πριν αρχίσουν οι επίσημες διαδικασίες, ο Πάνος Σεϊτανίδης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία βόλτα σε αυτή τη νέα, εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή.

Παρουσιάζει τις στροφές-κλειδιά στην επίτευξη ενός καλού χρόνου, τις παγίδες, τις ιδιαιτερότητες σημείων όπως η τύπου-οβάλ στροφή 13, η τεχνολογία σε ό,τι αφορά στις μπαριέρες ασφαλείας και πολλά άλλα που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video…

Θέλετε να μάθετε όλα τα νέα για τον αγώνα που μπορεί να κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2022; Όλο το παρασκήνιο της μεγάλης μάχης; Μη χάσετε το Instagram LIVE που θα πραγματοποιηθεί στις 21.30 ώρα Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου!

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!