To ατύχημα του Λεκλέρ στο FP2 (vid)

To ατύχημα του Λεκλέρ στο FP2 (vid)
O Σαρλ Λεκλέρ είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Σαουδικής Αραβίας.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του FP2 στην πίστα της Τζέντα οι κόκκινες σημαίες άρχισαν να κυματίζουν στη διαδρομή. Ο Σαρλ Λεκλέρ έχασε τον έλεγχο από υπερστροφή στη στροφή 22 και διέλυσε την SF21 του στον τοίχο. Ευτυχώς ο ίδιος ήταν καλά στην υγεία του και βγήκε δίχως πρόβλημα από το μονοθέσιό του ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα του.

Ο Μονεγάσκος βρισκόταν στη 10η θέση της κατάταξης εκείνη τη στιγμή και την ώρα του ατυχήματος είχε πολλά καύσιμα πραγματοποιώντας την προσομοίωση αγώνα του. Με 7 λεπτά να απομένουν για το τέλος του FP2 και το μονοθέσιο του Λεκλέρ κομμάτια στην άκρη της πίστας, ο Διευθυντής Αγώνα, Μάικλ Μάσι, αποφάσισε να μην συνεχιστεί η διαδικασία. Έτσι, ο Λιούις Χάμιλτον έκλεισε ταχύτερος, με τον teammate του, Βάλτερι Μπότας στη 2η θέση.

Αυτό είναι ένα ακόμα ατύχημα για τον Λεκλέρ στο 2021, με τον ίδιο και τον teammate του, Κάρλος Σάινθ να βάζουν συχνά τους μηχανικούς τους να επισκευάζουν τα μονοθέσιά τους.

Το Gazzetta βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και ο Πάνος Σεϊτανίδης θα μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Grand Prix της Τζέντα, στο Instagram LIVE που θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 ώρα Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου. Μη το χάσετε!

Δείτε το βίντεο με το ατύχημα του Λεκλέρ στο FP2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!