Ένας γύρος στην ανανεωμένη πίστα του Άμπου Ντάμπι (vid)

Ένας γύρος στην ανανεωμένη πίστα του Άμπου Ντάμπι (vid)
H πίστα του Άμπου Ντάμπι που θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του 2021 ανανεώθηκε και πλέον μπορούμε να δούμε όλες τις αλλαγές.

Η Formula 1 είναι μόλις δύο στροφές πριν το τέλος της φετινής σεζόν, με τη μάχη για τον Τίτλο να είναι πιο έντονη από ποτέ. Αρχικά το σπορ θα επισκεφτεί τη Σαουδική Αραβία για τον πρώτο αγώνα στο σιρκουί πόλης της Τζέντα πριν μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για τον μεγάλο τελικό.

Για το 2021, η πίστα της Γιας Μαρίνα στο Άμπου Ντάμπι υπέστη ορισμένες τροποποιήσεις. Οι ιθύνοντες της πίστας άλλαξαν ελαφρώς τη χάραξη ώστε να μπορούν οι οδηγοί να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για προσπέρασμα.

Η πρώτη αλλαγή έγινε στο τέλος του πρώτου χρονομετρημένου τομέα, με τα μονοθέσια να συνεχίζουν ευθεία αντί να περάσουν από το απαιτητικό σικέιν που οδηγεί στη φουρκέτα. Πλέον, αυτή είναι η νέα στροφή 5 της πίστας. Η δεύτερη αλλαγή έχει γίνει στο τέλος του δεύτερου τομέα με τις στροφές 11, 12, 13 και 14 να έχουν αντικατασταθεί από μια παρατεταμένη αριστερή στροφής μέσης ταχύτητας. Αυτή είναι η νέα στροφή 9.

Πλέον 10 ημέρες πριν τα μονοθέσια βρεθούν στην ανανεωμένη Γιας Μαρίνα, έχουμε βίντεο με μονοθέσιο να πραγματοποιεί έναν γύρο στην πίστα.

Δείτε παρακάτω τις αλλαγές που έχουν γίνει στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!