O Ρόσι «ψήνεται» να τρέξει μαζί με τον Νόρις

O Ρόσι «ψήνεται» να τρέξει μαζί με τον Νόρις
Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποκάλυψε πως κι εκείνος με τη σειρά του επιθυμεί να τρέξει σε αγώνα μελλοντικά μαζί με τον οδηγό της Formula 1, Λάντο Νόρις.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ολοκλήρωσε μια άκρως πετυχημένη καριέρα 22 χρόνων στο MotoGP και πλέον ετοιμάζεται για τη ζωή μακριά από το αγαπημένο του σπορ. Από το 2022 ο Ιταλός θα μεταβεί στους αγώνες αντοχής σπορ αυτοκινήτων, όμως μέχρι τώρα δεν έχει οριστικοποιήσει το αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο του GP Βραζιλίας της Formula 1, o οδηγός της McLaren, Λάντο Νόρις, είχε δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον Ρόσι σε αγώνα. Ο Βρετανός μεγάλωσε έχοντας ως είδωλο τον Ιταλό και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα εκπλήρωνε ένα όνειρό του.

Τώρα ο Ρόσι μιλώντας στο Autorsport, εμφανίστηκε θετικός στο να τρέξει μαζί με τον Νόρις μελλοντικά: «Θα ήταν φανταστικό να οδηγήσω μαζί με τον Λάντο του χρόνου στον ίδιο αγώνα. Είναι τρομερά γρήγορος. Θα οδηγήσω αγωνιστικά αυτοκίνητα και αν τα καταφέρω με τον Λάντο τότε θα είναι φοβερό. Θα είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση γιατί είναι γρήγορος και θα το απολαύσουμε. Είμαι πάντα σε επικοινωνία μαζί του, είναι οπαδός μου εδώ και πολλά χρόνια. Είχε ένα ειιδικό κράνος για εμένα στην Μόντσα απ’όσο θυμάμαι. Ακολουθώ την πορεία του και είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Του χρόνου που θα έχω και περισσότερο χρόνο, ελπίζω να μπορέσω να δω αγώνα Formula 1 από κοντά».

Lando Norris

Ο Ρόσι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αγώνες αντοχής αυτοκινήτων και για το 2022 ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός είναι το WEC. Μάλιστα ο ίδιος επιθυμεί από το 2023 να τρέξει στην κατηγορία Hypercar.

O Norris πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του στη Formula 1 με τη McLaren έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στο GP Ιταλίας, αποτέλεσμα που είναι το καλύτερο της καριέρας του. Με δύο αγώνες για το τέλος της φετινής σεζόν ο Βρετανός είναι στην 5η θέση της Βαθμολογίας Οδηγών με 153 βαθμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!