Ο Νόρις θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον Ρόσι

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Νόρις θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον Ρόσι
Ο Λάντο Νόρις γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του να τρέξει σε αγώνα στο μέλλον μαζί με τον θρύλο του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι.

Το τριήμερο 12-14 Νοεμβρίου ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς ο Βαλεντίνο Ρόσι είπε «αντίο» στο MotoGP έπειτα από 26 σεζόν στους αγώνες μοτοσικλέτας. Ο 42χρονος Ιταλός θα συνεχίσει βέβαια να αγωνίζεται, όμως σκοπεύει να μεταβεί στους τέσσερις τροχούς από το 2022.

Το που θα οδηγεί ο Ρόσι το 2022 είναι άγνωστο ακόμα, όμως αρκετοί είναι οι μνηστήρες που θέλουν την υπογραφή του.

Ένας μεγάλος θαυμαστής του Ρόσι είναι ο οδηγός της McLaren, Λάντο Νόρις, με τον Βρετανό να έχει αγωνιστεί με ειδικό κράνος αφιερωμένο στον Ιταλό. Στο πλαίσιο του GP Βραζιλίας, ο Νόρις έκανε γνωστή την πρόθεσή του ώστε να τρέξει μαζί με τον Ιταλό superstar.

«Μιλάμε συχνά-πυκνά με τον Ρόσι. Του έστειλα ένα μήνυμα λέγοντάς του πως θα μου λείψει από το MotoGP. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί, θέλουμε τρέξουμε σε κάποιον αγώνα. Αγαπά τους αγώνες, όχι μόνο τις μοτοσικλέτες, αγωνίζεται και με αυτοκίνητα. Κάνει κάθε χρόνο τον μεγάλο 12ωρο αγώνα στη Μέση Ανατολή. Τώρα μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο να έρθει σε αγώνα F1 και πρέπει σίγουρα να κανονίσουμε να τρέξουμε σε αγώνα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του Βρετανού οδηγού της McLaren.

dfs

Ο Ρόσι είναι ο ήρωας του Νόρις και δίχως εκείνον δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο. «Θα μου λείψει. Προσπαθώ να βλέπω όσο περισσότερο MotoGP γίνεται. Τον έβλεπα όταν ήμουν μικρός και με ώθησε στο να ασχοληθώ με τους αγώνες. Είναι ο άνθρωπος που είχα για ήρωα και δίχως εκείνον δεν θα είχα γίνει οδηγός».

Ο Νόρις είχε έναν πολύ κακό αγώνα στο GP Βραζιλίας, τερματίζοντας στη 10η θέση, με τη McLaren να έχει πλέον σοβαρό μειονέκτημα έναντι της Ferrari στη μάχη της 3ης θέση για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!