Συνεργασία Nio-Shell με φόντο το ηλεκτρικό μέλλον

Συνεργασία Nio-Shell με φόντο το ηλεκτρικό μέλλον
Η Κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Nio, υπέγραψε συνεργασία με την Shell για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην ηλεκτροκίνηση.

Η Nio επεκτείνοντας το ηλεκτρικό της όραμα υπέγραψε μια πολύ σημαντική συμφωνία με τον πετρελαϊκό γίγαντα Shell. Η συνεργασία τους προβλέπει την ανάπτυξη νέων σταθμών φόρτισης, όπως επίσης και αλλαγής μπαταριών στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Επιπλέον, οι σταθμοί αλλαγής μπαταριών θα είναι τοποθετημένοι στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία φόρτισης της Shell. Επιπλέον, οι ταχυφορτιστές της Shell θα είναι τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία φόρτισης της Nio. H συνεργασία τους θα επεκταθεί και στην Ευρώπη και δεν θα παραμείνει μόνο στην Κίνα, φέρνοντας τις παροχές του Shell Recharge Mobility Service Provider σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στον κόσμο.

Ο αντιπρόεδρος της Shell Mobility, Ιστβάν Καπιτάνι δήλωσε σχετικά: «Η απαλλαγή από τον άνθρακα είναι μια πρόκληση που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολλαπλές λύσεις. Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι της συμφωνίας μας με τη Nio. Προσφέρουμε την αξία της συνεργασίας μας σε όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών στην Κίνα και στην Ευρώπη. Μαζί, θα δουλέψουμε ώστε να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει πως θα προσφέρουμε τους ταχυφορτιστές μας στα σημεία φόρτισης της Nio, όπως επίσης και τη δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας και παράλληλα θα φέρουμε τις λύσεις φόρτισής μας στους πελάτες της Nio».

Ο Πρόεδρος της Nio, Ουίλιαμ Λι, δήλωσε από τη μεριά του: «Η συνεργασία μας δείχνει τη θέληση της Shell για την επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης και τη δέσμευση για συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη παγκοσμίως. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ της NIO και της Shell θα φέρει καλύτερες υπηρεσίες και εμπειρία στους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!