Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μέσα από τα μάτια της Renault

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μέσα από τα μάτια της Renault
O Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το 2021 με την προσφορά της Renault να συμβάλλει σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του έτους.

Περισσότεροι από 30.000 δρομείς από 83 διαφορετικές χώρες συμμετείχαν στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, παίρνοντας μέρος τόσο στους αγώνες των 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και φυσικά στον Κλασσικό Μαραθώνιο. H Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε ήταν ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που διεξήχθη το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, με χρόνο 02:16:49. Πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα του τερματισμού ήταν η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας, με χρόνο 02:41:30.

Renault

Η Renault, στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διέθεσε ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων, από όλη τη σύγχρονη γκάμα της. Τη διοργάνωση πλαισίωσαν, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές, το Clio, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα, Renault Captur, το επιβλητικό SUV Kadjar, αλλά και το νέο, υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV Renault Arkana.

Το αυτοκίνητο που ηγήθηκε της κούρσας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και συντρόφεψε το νικητή από τον Μαραθώνα, μέχρι την πανηγυρική του είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έλαβε χώρα και ο τερματισμός του αγώνα, ήταν το υβριδικό Arkana της γαλλικής φίρμας. Παράλληλα, το Renault Captur ήταν το αυτοκίνητο που ηγήθηκε του αγώνα των 5.000 χλμ., νικητής του οποίου στέφθηκε ο Χρήστος Παπούλιας, με χρόνο 00:14:45.

Renault

Η Renault ανανεώνει το ραντεβού της με τον ΣΕΓΑΣ, για την Επίσημη Χορηγία του Ημιμαραθωνίου, το Μάρτιο του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!