Η Lamborghini σχεδιάζει και βίλες

Η Lamborghini σχεδιάζει και βίλες
Η Lamborghini είναι κάτι παραπάνω από μία εταιρεία κατασκευής πολυτελών supercars και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά.

Η Lamborghini έκανε την είσοδό της στον τομέα των ακινήτων και πλέον κατασκευάζει και βίλες που θα στεγάζουν τα supercar της. Η πρώτη της κίνηση ήταν άκρως πετυχημένη, καθώς οι 40 βίλες που είχε προγραμματίσει να κατασκευάσει στο Ντουμπάι έχουν ήδη ξεπουληθεί.

Πρόκειται για 40 υπερπολυτελείς βίλες με την κάθε μία να έχει συνολικά 6 υπνοδωμάτια. Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή όλων των κατοικιών της κοινότητας που θα κατασκευαστεί από το μηδέν στα προάστια του Ντουμπάι και θα περιβάλλεται ένα τεράστιο σύμπλεγμα κήπων.

Lamborghini Dubai Home

Η αρχιτεκτονική που έχει ακολουθηθεί είναι στα πρότυπα των Εμιράτων με ιδιαίτερα φουτουριστικά χαρακτηριστικά και συμπληρώνεται με εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τη σχεδίαση των supercars της ιταλικής μάρκας.

Lamborghini Dubai Home

Οι επίδοξοι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν να επιπλώσουν τις βίλες τους με αποκλειστικές συλλογές επίπλων Lamborghini που θα φέρουν πιο κοντά το DNA της ιταλικής φίρμας στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!