Ο Πρόεδρος της Γαλλίας κινείται με DS (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας κινείται με DS (vid)
Ο Εμάνουελ Μακρόν χρησιμοποιεί ένα DS7 Crossback Elysee για τις μετακινήσεις του

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν έχει δείξει πολλές φορές την προτίμησή του στις μάρκες αυτοκινήτου της χώρας του και ιδιαίτερα στην DS Automobiles. Αυτήν τη φορά επέλεξε για τις μετακινήσεις του το νέο DS7 Crossback Elysee, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας της DS το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί ο πρώτος άνδρας της Γαλλίας να έχει το μέσο μετακίνησής του.

ds7

Το DS7 Crossback Elysee είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ εκλεπτυσμένο μοντέλο το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη γαλλική φινέτσα. Η έκδοση Elysee διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 20 εκατοστά με το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου να φτάνει τα 4,8 μέτρα. Αυτό έγινε έπειτα από ειδικό αίτημα του Προέδρου Μακρόν προκειμένου να έχει αρκετό χώρο για να εργάζεται κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του.

Τη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων έχουν πάρει δύο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία έχουν επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ στη διάθεση του Γάλλου Προέδρου υπάρχουν θύρες USB, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και υποδοχές για έγγραφα. Με τα νέα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις της καμπίνας, ο χώρος για τα πόδια έχει διαμορφωθεί στα 54,5 εκατοστά.

ds7

Στην εξωτερική εμφάνιση συναντάμε ζάντες 20 ιντσών από αλουμίνιο βαμμένες σε μαύρο χρώμα, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο Ink Blue χρώμα. Στο πίσω μέρος υπάρχει ειδική κεραία που κρατάει όλα τα συστήματα του Προέδρου σε λειτουργία, ενώ όπως μπορείτε να καταλάβετε το όχημα διαθέτει ειδική θωράκιση για την ασφάλεια του Εμάνουελ Μακρόν. Ο κινητήρας του DS7 Crossback Elysee είναι ο γνωστός E-Tense υβριδικό σύνολο το οποίο αποδίδει 300 ίππους με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Το νέο του DS το υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Γαλλίας στο Παλάτι των Ηλυσίων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!