Η οικογένεια 700 CL-X της CFMoto αποκτά νέο μέλος (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η οικογένεια 700 CL-X της CFMoto αποκτά νέο μέλος (vid)
Η σπορ έκδοση της ρετρό μοτοσικλέτας είναι γεγονός με κορυφαίο εξοπλισμό και cafe racer αισθητική.

Το CFMoto 700 CL-X Heritage είχε κάνει αίσθηση όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έχοντας πολύ όμορφη εμφάνιση, αποδοτικό κινητήρα και μια τιμή που δεν βρίσκεις εύκολα αντίστοιχη στην κατηγορία. Πλέον η κινεζική φίρμα παρουσίασε τη δεύτερη έκδοση της μοτοσικλέτας που είναι η 700 CL-X Sport και έρχεται με κλιπόν στο τιμόνι, cafe racer αισθητική και πολύ δυνατά περιφερειακά.

cfmoto

Η σχεδίαση της 700CL-X είναι δημιούργημα του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδίασης της CFMOTO. Οι αρμονικές γραμμές της 700CL-X συνδυάζονται με τα πλευρικά πάνελ αλουμινίου, τον στρογγυλό προβολέα με τις ρετρό επιρροές και τις ελαφρές πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου. Βασικό στοιχείο είναι η προσθήκη κλιπόν στο τιμόνι τα οποία αλλάζουν τη θέση οδήγησης, την κάνουν πιο σπορ, ενώ στην εμφάνιση προσθέτουν πόντους οι καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού και οι χυτές ζάντες.

cfmoto

Ο κινητήρας της μοτοσικλέτες είναι ίδιος με εκείνον του Heritage. Πρόκειται για το δικύλινδρο σύνολο των 693 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 74 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 68Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Ο ψεκασμός είναι της Bosch, ενώ η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού, δύο επιλογές οδήγησης, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα αυτόματης ρύθμισης της ταχύτητας.

cfmoto

Εκεί που έχει δοθεί έμφαση είναι η οδηγική συμπεριφορά με την CFMoto να έχει τοποθετήσει εξαιρετικά περιφερειακά στη μοτοσικλέτας. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός πλήρως ρυθμιζόμενο και ένα μονό αμορτισέρ πίσω πάλι της KYB. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με χυτές ζάντες και ελαστικά της Maxxis, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους εμπρός 320mm και δαγκάνες Stylema M4.30 τα οποία συνοδεύονται από ABS της Continental. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 205 κιλά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 13 λίτρα.

Η μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2021 στην τιμή των 6.990 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!