Ο Ρόσι θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα της Ducati

Ο Ρόσι θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα της Ducati
Όπως αποκάλυψε ο Μικέλε Πίρο, ο Βαλεντίνο Ρόσι δέχτηκε την πρόσκλησή του να δοκιμάσει τη φετινή μοτοσικλέτα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο MotoGP, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να οδηγεί μοτοσικλέτες. Ο Μικέλε Πίρο, που είναι δοκιμαστής της Ducati εδώ και μια δεκαετία, πρότεινε στον Ρόσι να κάνει μερικούς γύρους με τη φετινή Desmosedici και όπως αποκαλύπτει στην ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Ιταλός σουπερστάρ τη δέχτηκε.

Ο σκοπός του Πίρο με αυτήν την πρόσκληση είναι, εκτός βέβαια από το να τιμήσει τον θρύλο Βαλεντίνο Ρόσι, να δώσει στον Ιταλό την ευκαιρία να δει και να αντιληφθεί το πόσο έχει αλλάξει η μοτοσικλέτα από τότε που ο ίδιος ήταν μέλος της Ducati. Θυμίζουμε ότι ο Ρόσι έτρεξε δύο χρόνια με τα κόκκινα της Ducaati (2011-2012), με πολύ φτωχά όπως αποτελέσματα, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στην οδήγηση μοτοσικλέτα την οποία μόνο ο υπερταλαντούχος Κέισι Στόνερ μπορούσε να φτάσει στο όριο και να κερδίσει με αυτήν.

rossi

Δεν έχει γίνει γνωστό ούτε αν η Ducati Corse έχει συμφωνήσει με αυτήν την ενέργεια ούτε πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ο Ρόσι πάντως από του χρόνου θα συνεργάζεται πιο στενά με την ιταλική ομάδα, καθώς η ομάδα του, η VR46, θα τρέχει με τις μοτοσικλέτες της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!