Βόλφ σε Χάμιλτον: «Γ***** τους όλους» (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Βόλφ σε Χάμιλτον: «Γ***** τους όλους» (vid)
Ξεσπάθωσε μέσω team radio ο επικεφαλής της Mercedes AMG-Petronas!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Λούις Χάμιλτον στον Αγώνα Σπριντ της Βραζιλίας, όπου σκαρφάλωσε από την εικοστή θέση στην πέμπτη και μάλιστα μέσα σε μόλις 24 γύρους, προκάλεσε την… έκρηξη του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ.

Ο συνήθως πράος Αυστριακός, έβγαλε όλη την ένταση από ένα πολύ πιεστικό 24ωρο όπου η ομάδα του βρέθηκε υπό εξέταση και τελικά τιμωρήθηκε. Η παρατυπία στην πίσω αεροτομή του μονοθεσίου του παγκόσμιου πρωταθλητή οδήγησε τελικά στον αποκλεισμό του από τις κατατακτήριες δοκιμές και την ανάγκη για μία εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα – εμφάνιση που τελικά ήρθε!

«Φανταστική δουλειά Λούις. Ελαχιστοποίηση της ζημιάς. Γ*** τους όλους», ακούστηκε να λέει μέσω team radio o 49χρονος από τη Βιέννη! Βέβαια παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Λούις, παρότι ο Βάλτερι Μπότας έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά, κατακτώντας την pole position, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Με τους δύο βαθμούς που πήρε ο Μαξ Φερστάπεν, άνοιξε τη διαφορά τους στους 21. Και ο Ολλανδός εκκινεί αύριο δεύτερος ενώ ο Χάμιλτον δέκατος, καθώς κουβαλά και ποινή 5 θέσεων στο grid λόγω αλλαγής κινητήρα εσωτερικής καύσης στη W12.

Η μάχη του Ιντερλάγκος αρχίζει στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και από μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε πτυχή της, με περιγραφή, σχολιασμό, στατιστικά και ότι άλλο πρέπει να ξέρετε για τον αγώνα, στο F1 LIVE του Gazzetta!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!